כמה אפשר לאכול מהמרק הזה?
מרכיבים:
גזר לרצועות
רצועות בצל ירוק
רצועות כרוב,
רצועות קישואים
פטריות חתוכות
נבטי שעועית
אבקת מרק עוף
רוטב סויה
פלפל שחור
שבבי בצל מיובש (לא מטוגן)
ההכנה:
מקפיצים את כל הירקות בתרסיס שמן במשך דקה- שתיים. מוסיפים מים עד סוף הסיר, אבקת מרק עוף ו- 4 כפות רוטב סויה יחד עם כל התבלינים ושבבי הבצל) מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה (אפשר פחות תלוי עד כמה רוצים שהירקות יהיו קשים).
אפשר להוסיף בסוף חלבון משתי ביצים בזרם דק כשהמרק רותח.