אני 3 חודשים בדיוק לאחר לידה בניתוח קיסרי. התחלתי את ההריון עם עודף משקל ועליתי עוד 22 קילו במשך ההריון. בלידה ירדו לי 9 קילו ואני היום במצב שאני מוכרחה להוריד 25 קילו.
אני כבר חודש וחצי בתוכנית, מקפידה מאוד על התפריט, על 6 ארוחות, על שתיה מרובה, עושה 5-6 פעמים בשבוע הליכה של שעה ופעמיים בשבוע שיעור התעמלות של אירובי + עיצוב. אני שותה רק נס קפה אחד בבוקר עם סוכרזית ובשאר היום כוס או 2 של תה ירוק.
למרות זאת, הירידות שלי תמיד מסתכמות רק בכמה גרמים , וירדתי רק 1.100 קילו עד כה. אני עדיין חדורת מוטיבציה ונהנת מאוד מהתוכנית, אבל מאוכזבת מאוד מהירידות הקטנות.
מישהי מהקבוצה אמרה לי שזה בגלל שאני אחריי לידה. אבל כמה זמן אני צריכה לחכות עד שאני ייראה ירידות קצת יותר משמעותיות??
היי שימרית, בוקר טוב.
בהריון הזה חיכית 9 חודשים כדי שייצא לך בסוף, הדבר המדהים הזה, הילד שלך.
כמו בתוכנית, צריך לפעמים להיות סבלנים ולהבין שלא תמיד רואים “משכורת” באותו שבוע. שזה תהליך….
לפי מה שאת רושמת נראה שאת עושה אחלה תוכנית..אבל אני הייתי מציעה לך בכל אופן, כדי שאת תהיי יותר בטוחה, להעלות רישומים לפורום של מה שאת אוכלת, זה עוזר!!!
והכי חשוב, תאמיני בעצמך, כי את יכולה, ואת תעשי את זה..
יופ נפלא שיהיה..
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות