היי, לאחרונה גיליתי שיש לי רגישות לגלוטן וללקטוז.
בתפריטים באתר לא ברור מה צריכים להיות המרכיבים בכל ארוחה כדי שיהיה אפשר לשחק עם זה.
לדוגמא, א.ערב בתפריט רגיל 1200 אומר: חלבון גבינה+חצי חלבון גבינה+שומן+ירקות.
בתפריט של הלקטוז והגלוטן זה פשוט נותן אופציות ספציפיות של מה לאכול (פיתה קלה עם ריבה וטחינה).
אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי לסדר את הארוחות לפי המרכיבים שצריכים להיות בארוחה ולא לפי האוכל עצמו.
בנוסף, יש סלים דליס ללא גלוטן עד 100 קלוריות שיכול לשמש כחטיף אנרגיה, איפה אוכל לשלב את זה?
תודה מראש על העזרה!