הכנתי את עוגת הבסקוויטים של חלי לפי המתכון שבאתר.
אבל הכנתי חצי מהכמות, כלומר השתמשתי ב12 פתי בר ולא 24 כמו שיש במתכון…
האם זה בעצם מיועד ל6 ימים?
ולא משנה איך העוגה בנויה פשוט לחלק אותה ל6 חתיכות?
תודה:)
מרכיבים :
500 גרם גבינה לבנה 5%
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
1 חבילה פתי בר שוקולד
3 כפות סוכר
2 כוסות חלב 1%
אופן הכנה :
מערבבים את אבקת הפודינג עם 2 כוסות חלב ושמים בצד לכמה דקות עד שנהיה סמיך.מוסיפים את הגבינה והסוכר ומערבבים היטב. (מי שאוהב מאוד מתוק ניתן להוסיף ממתיק מלאכותי). ניתן להוסיף תמצית וניל.
בצלחת עם חלב טובלים את הביסקוויטים ומסדרים אותם בתבנית. שופכים על הביסקוויטים חצי מכמות הגבינה, מסדרים שכבת ביסקוויטים נוספת ומעליה את כמות הגבינה הנותרת.שמים במקרר לפחות לשלוש שעות.
12 מנות – כל מנה = תחליף לארוחת הבוקר