חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #193260
    אלמוני
    לא פעיל

    יש לי 2מתכונים מצויינים לכרובית. האם תוכל לעזור לי ל”התאים אותם” לתוכנית?

    מתכון 1: 1 כרובית שטופה ומנוגבת חתוכה ל4 רבעים.

    מערבבים:1/2 כוס שמן, 1/2 כוס עלים ירוקים לבחירה(פטרוזיליה,שמיר, רוקט, בזיליקום, נענע), 1 כפית דבש, מלח גס, 4 כפות מים או יין לבן

    שמים במעבד מזון. מורחים על הכרובית. אופים 25 דק' והופכים לעוד 10 דק' ב200 מעלות
    משאירים בתנור כבוי לעוד 20 דק'.אפשר לזלף טחינה או לימון.

    מתכון שני- סטייק כרובית-בסיר גדול מכסים במיים כרובית שלמה+ מלח ומביאים לרתיחה.
    מנמיכים את האש ומבשלים עוד כמה דקות.
    (שיהיה רך אך לא מתפורר)
    מחממים תנור ל200 מעלות.
    חותכים את הכרובית לפרוסות בעובי 5 ס”מ..כמו סטייק. משכיבים את הפרוסות על נייר אפייה ומושחים אותן ברוטב הבא:
    2 כפות סילאן,1/3 כוס שמן זית,1/3 כוס רוטב סויה,פלפל שחור ומעט מלח. ומפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת. צולים כ20-25 דק' והגבינה נמסה

    #193263
    אלמוני
    לא פעיל

    מניסיון זה עובד גם ללא שמן או עם מעט מאוד שמן(כף)
    חוץ מזה ז'קלין הכל בסדר.
    משה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות