נכון מותר 200 גרם סלמון לפני בישול ו-150 גרם אחרי בישול?
אני לא יודעת אם מה שעשיתי נכון: שקלתי סלמון לאחר הפשרה של שעה. יצא 220 גרם. ואת רובו אכלתי (כחלבון בשר לארוחת צהריים). הרי ברור שסלמון שחלקו קפוא ישקול יותר מאשר מופשר לחלוטין..
זה מותר? קצת הסתבכתי עם עניין “לפני הבישולאחרי”
ראיתי שאלת כבר כמה פעמים שאלות בנוגע לסלמון אז החלטתי לרכז לך את התשובה 😉
אני אישית לא שוקלת את הסלמון ויש פעמים שגם יצא לי לאכול 4 פעמים בשבוע סלמון- וראיתי ירידה:)
אני בדרך כלל קונה מנות מוכנות כאלה ורואה את המשקל הכולל ומחלקת פחות או יותר …בקיצור לא להסתבך עם גרמים,קרח וכו'