אתן באמת חושבות שאפשר לעשות את חלי כדרך חיים?
אני פשוט קוראת פה וכל הזמן בנות כותבות שהן יורדות הגיעו לשמירה וחזרו ,ואני לא מדברת על הבנות שכמו לינויה נכנסה לא מזמן לשמירה-אני באמת חושבת שחלי זה אולי סבבה לדיאטה אבל אחר כך עולים את הכל אני קוראת כאן על ברביגירל,חן כהן, ובנות נוספות שירדו ועלו את הכל עם ריבית…או למשל לידור שאני רואה שמתנדנדת כבר מלא זמן פעם עולה ופעם יורדת …אני באמת לפחות כרגע מפסיקה עם חלי כי אני פשוט הייתי תקועה במקום ואומללה -התחלתי לאכול לפי עצמי ולהתאמן הרבה ואני מרגישה חופשי העול שירד ממני ברגע שהפסקתי עם חלי זה מטורף… אני פשוט אוכלת מסודרת 6 ארוחות לא בהרכבים של חלי ואוכלת 6 כפות שיבולת שועל במקום 3 ולא מפחדת להזמין סלט בהרכבה אישית ומביאה רוטב מהבית שהוא לייט אומנם אני לא עושה מותרת אבל אני חושבת שאם הבן אדם שבע הוא לא יתפתה למתוקים ,אם נכגיד אנחנו נוסעים למקס ברנר או לבית הפנקייק אני אזמין לי בכיף טוסט או המבורגר וגם קינוח מפנק אבל לא כל שבוע כי זה לפני חלי לא הייתי אדם שאוכל כל כך הרבה מתוק והתלות הזאת במותרת פתחה חשקים מיותרים.
אם אני אשב בבית קפה אני פשוט אקח את האופציות הבריאות בתפריט ולא אצטרך לחשוב כל הזמן אם זה בתפריט או לא …
תבינו שאני באה ואומרת את זה ממקום של אחרי שנה וחצי של צמודה בדבק לתוכנית אני פשוט באמת לא חושבת שאפשר לחיות ככה מירידה לעלייה ואובססיה מיותרת…
אני נמצאת כרגע בתקופת ניסיון של להקשיב לגוף שלי ואני לא יודעת מה יהיו ההשלכות אבל אני חייבת לנסות
אם אני אצליח לרדת ולשמור על זה בדרך שלי אבל אם אצליח אני יודעת שזה לתמיד כי לא אמנע מעצמי כלום לחלוטין וזה יהיה לאורך זמן ולא מתוך השתעבדות לתוכנית