חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי,
    אני סטודנטית ועובדת במשרה מלאה וכמעט שאין לי זמן פנוי לעצמי.
    כמו שרשמתי בהודעה קודמת, מיום שלישי הקרוב (מחר) אני רוצה לחזור לתפריט של חלי ממן וסוף סוף להתחיל להוריד את השומנים המרגיזים האלה!!

שאלתי היא, האם אתם חושבים שאני מסוגלת לעשות זאת לבד או שיש מקום משמעותי מאוד לקבוצת התמיכה?

לפני זמן מה התמדתי בתפריט למשך שבועיים וירדתי יפה אבל הפסקתי בגלל אירועים שונים, אני לא יודעת מה יהיה הפעם אבל אני מקווה מאוד ששום דבר לא ישבור אותי…

ממתינה להצעהתגובהתשובה שלכם,

אשמח לדעת מה אתם חושבים.

דרך אגב, במידה ומותר לרשום פה, מה העלות של המפגשים החודשיים בקבוצת התמיכה? (אני סטודנטית קצת תפרנית למען האמת..)
    🙂
    תודה רבה

אלמוני
    לא פעיל

אני יכולה להגיד לך שאני בת 22, עובדת במשרה מלאה ולומדת ומאז שהגעתי למפגשים זה עולם אחר.

אני לא יכולה להעיד על כל המנחות, אבל אני יכולה להבטיח לך שזה לא סתם בית.
    לפעמיים אנשים שומעים וחושבים שזו קלישאה, לא מבינים את החוזק, החום, העוצמה ומה שהקבוצה, היחס, האנשים מעניקים.

יחסית לשאר המסגרות בארץ (לא חסר .. ) המחיר לא כזה נוראי.
    אני אישית אוהבת להגיע מדי שבוע, להישקל, להתנער קצת שצריך, לקבל חיבוק, לשתף, לייעץ, לשמוע …

כשאת יודעת שאת צריכה להגיע מדי שבוע, להישקל, שיש מישהו שמחכה לך לטעמי זה עושה את ההבדל הגדול.

כמובן שעדיף לבד מכלום, אבל אם את יכולה להגיע לקבוצה ולהשקיע את ה240 ש”ח בחודש או 600 ל3 חודשים (פלוס מינוס.. ) זה שווה כל שקל.

אלמוני
    לא פעיל

נכון אפשר לבד. מה שטוב בחלי זה שהתוכנית, התפריטים והכל גלוי, אין בעיה לעשות לבד. אבל הקבוצה נותנת כח אדיר. את תביני את ההצלחה של התוכנית מהסבב של המשתתפים וכמה הם ירדו שלא תאמיני. החיבור למנחה ולקבוצה הוא מאוד חשוב. את תרגישי צורך להוכיח את עצמך לקבוצה. חוץ מזה מנסיון שעשעיתי לבד, יש הרבה דברים לא ידעתי (כמו כמויות, תחליפים) שעשיתי, חשבתי שאני 100% בתוכנית ושנשקלתי ראיתי עליה או במקום ולא הבנתי למה. כמובן שהייתי מתוסכלת. כולם בקבוצה עוברים את אותו התהליך, את מזדהה ולומדת והטיפים שלוקחים משם זה יכול לחסוך הרבה תיסכול.
    טוב, חפרתי מספיק בהצלחה לך במה שתיבחרי….

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות