חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

איך אתן מנהלות את היום.
    הכוונה איך מכינים את עצמך למהלך השבוע?
    אני לא יודעת איך לארגן את עצמי כי אני מכינה רק לעצמי אוכל ובערב לרוב אין לי חשק אז אני מוותרת.
    כבר עליתי 4 קילו מאז הירידה הגדולה שלי ועכשיו חסרים לי שוב 8-10 קילו, נשארתי עם ירידה של 6 קילו בלבד ממש מאכזב

אלמוני
    לא פעיל

הי!!
    נשארו לך 6 קילוגרמים בכיס!!!!!! (אני מקפידה לאמר קילוגמים, את כל המילה, ולהרגיש כל הברה של המילה הזו, כי בדרך שלי, אספתי גרם ועוד גרם ועוד גרם עד שהגיעו תוצאות..)
    אז תתמקדי ביש!!!! כי יש מביא עוד יש!!!!!!

האם את זוכרת את המטרה שלך??
    האם את זוכרת כמה את רוצה להרגיש טוב עם עצמך??
    האם את יכולה להרגיש שוב את התחושה של אותו יום שקיבלת החלטת
    להגיד לא לאוכל וכן לחלומות שלך????
    תנסי להרגיש את התחושות הללו שוב, מאמינה שזה ימקד אותך לעבר המטרה שלך. מאמינה בך.

לגבי התארגנות::

אני מכינה לעצמי פעם בשבוע סיר של מרק חינם, שיהיה לי לרגעי משבר, (בקיץ אני לא מרתיחה אותו ממש), וגם ג'לי מרמולייט (חינם) במקרר, באופן קבוע!!!!!

אין מצב שאני יוצאת מהבית בלי האוכל שלי: פרי, חטיף אנרגיה, סנדוויץ, (בדיוק כמו שאני לוקחת את התיק עם הארנק…)
    והמון מים.

המחמאות??? תמנפי אותן להמשך!!!!
    ל:וואאלה אני בדרך!!! אני יכולה להצליח!!!!

בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

העניין שאין לך כוח זה כבר יותר עניין של משמעת עצמית.
    תנסי להכין אותו בצהריים או בבוקר או ביום לפני..

lee maman
    מנהל בפורום

הי גלית.אין ספק שנוסחת הקסם להצלחה בתוכנית הינה התארגנות ותכנון נכון של תפריט האכילה.אני מבשלת פעם בשבוע,מחלקת למנות מוגדרות מראש,ומקפיאה.פעם בשבוע אופה דג סלמון ,חותכת למנות מוגדרות ומקפיאה כל מנה בשקית סנדוויץ.כמו כן מכינה מגדרה או פתיתים מחלקת למנות של 3 כפות ומקפיאה בשקיות.כל שנשאר לי בבוקר הוא להוציא מהמקפיא שקית עם דג,שקית עם פתיתים ועד שאני שבה מהעבודה כבר האוכל מופשר ןמןכן לחימום ואכילה.כמובן שלא לשכוח להוסיף ירקות חתוכים מראש ןלהנות מארוחה בריאה וטעימה.בהצלחה.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות