אני מכינה רוטב מ-ע-ו-ל-ה לסלט.
כמו שכבר כתבתי כאן פעם יש לי בעיה עם הסלט –
חייבת לגוון עם התיבול.
אז החלפתי במתכון של הרוטב
סוכר בסוכרזית
שמן הורדתי
כף כמויונז במקום כף וחצי מיונז
( כל השאר חינמי-שום כתוש, שמיר מיובש/טרי,חומץ , מיץ לימון , מלח ופלפל שחור)
יצא משגע- השאלה שלי עכשיו היא זו:
יוצא כמות גדולה של רוטב אני גם מדללת קצת במים כדי שלא יהיה סמיך מדי.יכול להספיק לי ל-3 ימים של סלט בכל ארוחה (3 פעמים ביום) אם אני שמה כפית….
מאחר וכף אחת של כמויונז= מנת שומן
האם אני יכולה על כל סלט שאני אוכלת לשים כפית של הרוטב?
זה משדרג את הסלט לגמרי. ובעצם במקום לאכול 2 מנות שומן ביום- אחת אני פורסת….
ואחת אוכל רגיל בצירוף הארוחות.
אני יודעת שלא מפצלים ,
ושאני בן אדם חופשי בעולם חופשי –
אבל האם אני יכולה לעשות את הבחירה הזאת מבחינת התוכנית?