לגבי עלי/דפי פילו היא להתאזר בסבלנות.
ככה זה נראה:
http://www.comax.co.il/Max2000Upload/1383/Prt_Pic%5C1%5C62796.jpg
זה בדרך כלל בקפואים ליד הבצק פילאס (האח המשמין מאוד שלו) ובצק עלים (עוד יותר משמין ואפילו סותם עורקים).
אני קונה את של שלושת האופים, בעיקר בגלל שאני לא מוצאת אף אפשרות אחרת בסופר.
אחרי שאת מפשירה אותם – המלצה שלי להפריד אותם אחד מהשני ישר. אם 2 דפים נדבקים אחד לשני פשוט תחצי אותם באמצע ואז כאילו יש לך דף אחד מבחינה קלורית. אם את בתפריט 1800 אז את לא צריכה למעשה לעשות כלום כי 2 דפים = 2 פחמימות.
הם מאוד מאוד דקים ולכן צריך להיות מאוד עדינים.
אם יש לך שאלה ספציפית אני אשמח לנסות לענות. בדיוק סיימתי להכין בורקסים עם גבינות וחצילים. מסתבר כשמכינים משהו עם גבינה בולגרית לא צריך להוסיף לו הרבה מלח :לאאכפת: (אני לא צריכה להכין אוכל כשאני עייפה).
בהצלחה 😉