חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #143824
    אלמוני
    לא פעיל

    אני לא מכירה את עלי הפילו ורוצה לקנות
    אני מניחה שזה במחלקת הקפואים , האם זה מגיע בעלים בודדים ?
    או איך זה נראה אשמח לקבל תשובה או אם מישהו יכול לעלות תמונה
    תודה רבה !

    #143825
    אלמוני
    לא פעיל

    לגבי עלי/דפי פילו היא להתאזר בסבלנות.

    ככה זה נראה:

    http://www.comax.co.il/Max2000Upload/1383/Prt_Pic%5C1%5C62796.jpg

    זה בדרך כלל בקפואים ליד הבצק פילאס (האח המשמין מאוד שלו) ובצק עלים (עוד יותר משמין ואפילו סותם עורקים).
    אני קונה את של שלושת האופים, בעיקר בגלל שאני לא מוצאת אף אפשרות אחרת בסופר.

    אחרי שאת מפשירה אותם – המלצה שלי להפריד אותם אחד מהשני ישר. אם 2 דפים נדבקים אחד לשני פשוט תחצי אותם באמצע ואז כאילו יש לך דף אחד מבחינה קלורית. אם את בתפריט 1800 אז את לא צריכה למעשה לעשות כלום כי 2 דפים = 2 פחמימות.

    הם מאוד מאוד דקים ולכן צריך להיות מאוד עדינים.

    אם יש לך שאלה ספציפית אני אשמח לנסות לענות. בדיוק סיימתי להכין בורקסים עם גבינות וחצילים. מסתבר כשמכינים משהו עם גבינה בולגרית לא צריך להוסיף לו הרבה מלח :לאאכפת: (אני לא צריכה להכין אוכל כשאני עייפה).

    בהצלחה 😉

    #143826
    אלמוני
    לא פעיל

    אם הפשרת אסור להקפיא שוב
    אם זה בחוץ יותר מידי עוד לפני שהכנת איתם משהו הם מתייבשים תיק תק לכן מציעה לך להפשיר אותם כשהם עטופים במגבת- כדי שלא יתייבשו.

    אני מתה עליהם- אפשר להכין אחלה בורקסים למיניהם או למלא בתפוח/אגס/בננה שווה!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות