אתמול בקבוצה משהי הציעה(ואהובה הסכימה איתה) כי בתור ארוחת בוקר היא אוכלת פרוסת עוגת גבינה של שבועות עם הקפה. הבנתי שפרוסת עוגה= מנת חלבון+פרי(כי יש עליה את הריבת תות לייט). אבל בארוחת הבוקר צריך מנת חלבון+ פחמימה. איך זה יתכן שנכון לאכול את העוגה בתור ארוחת בוקר?
תודה
לירון
היי לירון..
יש עוגות שהן עם פחמימה..כמו הגבינת ביסקוויטים..
ויש כאלו שהן רק חלבון..ואז אפשר להוסיף פחמימה או לאכול אותה בתור חלבון ופרי לארוחת לילה.
בהצלחה