אני רוצה להכין אותה בפעם הראשונה ולא מצאתי תשובות ברורות בשאלות קודמות אז ככה..
ניתן להחליף את החצי אחוז ב3% או 5% גבינה לבנה??
והעם לשים את התבנית הקפיצית בתוך התבנית אם המים או מעל רשת ברזל ועליו את העוגה??
ו אחרון במה ניתן להחליף את הסוכרזית 2 כפות סוכר במקום אפשר?.
תודה רבה מראש 🙂
המתכונים באתר מחושבים מבחינת קלוריות ולכמה לחלק את העוגה על מנת לאכול בדיוק מה שצריך בתור חלבון פחמימה
לכן אי אפשר לעשות שינויים.
גבינה של חצי אחוז, ואי אפשר סוכר.
העוגת גבינה וביסקוויטים יותר פשוטה להכנה והרבה יותר טעימה…
בהצלחה