חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #173372
    אלמוני
    לא פעיל

    אני רוצה להכין אותה בפעם הראשונה ולא מצאתי תשובות ברורות בשאלות קודמות אז ככה..
    ניתן להחליף את החצי אחוז ב3% או 5% גבינה לבנה??
    והעם לשים את התבנית הקפיצית בתוך התבנית אם המים או מעל רשת ברזל ועליו את העוגה??
    ו אחרון במה ניתן להחליף את הסוכרזית 2 כפות סוכר במקום אפשר?.
    תודה רבה מראש 🙂

    #173374
    אלמוני
    לא פעיל

    תכיני את העוגת גבינה וביסקויטים במקום.

    #173375
    אלמוני
    לא פעיל

    המתכונים באתר מחושבים מבחינת קלוריות ולכמה לחלק את העוגה על מנת לאכול בדיוק מה שצריך בתור חלבון פחמימה
    לכן אי אפשר לעשות שינויים.
    גבינה של חצי אחוז, ואי אפשר סוכר.
    העוגת גבינה וביסקוויטים יותר פשוטה להכנה והרבה יותר טעימה…
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות