בוקר טוב,
משפחתי מאד אוהבת כשאני מכינה עוף מצופה (מיד יבוא המתכון). רציתי לדעת אם מותר לי לאכול ולמה הוא שווה:
כרעיים ללא עור ושומן
1/2 כוס פירורי לחם + קצת שום כתוש
2 ביצים
1 כפית אורגנו/טימין
1 כפית חרדל
1/2 כפית מלח
לצפות את העוף (כמו שניצל). לשים בתבנית. לרסס מעט תרסיס שמן ולאפות עד שמוכן ב-200 מעלות.
אודה לתשובה מהירה, על מנת שאוכל להכין את זה לארוחת צהריים היום.
היי יעל..
בשביל תשובה מהירה את יכולה להתקשר למוקד:)
המתכון שלך קצת חורג מא.צהריים בתוכנית, אבל יש לנו מתכון לעוף פריך זהה, הכנסי למתכונים מצד ימין.
בהצלחה