בוקר טוב,
משפחתי מאד אוהבת כשאני מכינה עוף מצופה (מיד יבוא המתכון). רציתי לדעת אם מותר לי לאכול ולמה הוא שווה:
כרעיים ללא עור ושומן
1/2 כוס פירורי לחם + קצת שום כתוש
2 ביצים
1 כפית אורגנו/טימין
1 כפית חרדל
1/2 כפית מלח
לצפות את העוף (כמו שניצל). לשים בתבנית. לרסס מעט תרסיס שמן ולאפות עד שמוכן ב-200 מעלות.
אודה לתשובה מהירה, על מנת שאוכל להכין את זה לארוחת צהריים היום.
היי יעל..
בשביל תשובה מהירה את יכולה להתקשר למוקד:)
המתכון שלך קצת חורג מא.צהריים בתוכנית, אבל יש לנו מתכון לעוף פריך זהה, הכנסי למתכונים מצד ימין.
בהצלחה
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות