רציתי לשאול שאלה
לגבי מרק ירקות אמי מכינה כל הזמן מרק שנקרא בורשט , עם חצי כרוב לבן , 2 קישואים ,2 תפוא חתוכים לחתיכות קטנות, בצל וסלק שהיא מטגנת ללא שמן , מרק שרובו מים וירקות אני אוכלת כשהיא מכינה כאלה פעמיים ביום בא.צהריים וא.ערב ואת כל מה שמותר בא.ערב עד היום לא אכלתי פחמימה נוספת כי יש במרק תפוא השאלה שלי האם זה בסדר? כי הרי החתיכות הקטנות זה לא בצלחת כתפוא שלם , האם עדיין עליי לאכול פחמימה בארוחה או לוותר? וכמה מרק כזה מותר לי לאכול ביום? הוא מאוד טעים ממליצה בחום לכולם 🙂 אודה לתשובה