פשוט נסי לסדר חצי מהכמות – 12 ביסקוויטים בתבנית, ומקסימום אם נשאר לך עודף, תפוררי אותם למעלה (זה מה שאני עושה)… אחרי שפעם אחת תתעסקי בלחפש תבנית שהכי תתאים לך לסיפור הזה – יהיה לך כבר יותר קל.
ודרך אגב – המלצה אישית שלי –
אם את מכינה את העוגה הזו רק בשבילך, אני ממליצה לך להכין מראש חצי כמות – ולחלק את מה שיוצא ל-6 מנות.
אם את מתכננת לאכול ממנה פעם ביום (שזה בעקרון מה שאמורים) – ויצאו לך 12 מנות – דעתי האישית שאחרי שבוע שהעוגה נמצאת במקרר זה כבר נהייה קצת איכס לאכול אותה.
אם יש לך שותפים – תכיני את הכמות כפי שמופיע במתכון.