הי איה
פרסמו באחד האתרים היום מתכון להכנת קרטיב, האם אפשרי עבורנו?… כמובן עם שינויים קלים.
מתכון ל-5 קרטיבים בטעם מלון:
פרסומתחומרים:
חצי מלון (או 400 גרם של כל פרי אחר)
כף סוכר חום
מעט תמצית וניל או גרגרי וניל
3 כפות יוגורט
הכנה:
1. ממיסים את כף הסוכר בכף מים רותחים.
2. טוחנים את המלון במעבד מזון עד שמגיע למרקם נוזלי ומעט מוקצף. במידה ומשתמשים בפרי אחר, יש לדאוג שמדובר בפירות בשלים ורכים מאוד.
3. מערבבים את תערובת המלון עם הוניל והיוגורט
4. מעבירים לכוסות פלסטיק ומכניסים לפריזר לחצי שעה
5. כעבור חצי שעה מכניסים לכוסות את מקל העץ ומחזירים לפריזר.
6. משאירים את הקרטיב לקירור לפחות ל-3 שעות.
כמה כאלו מותר כמנת חלבון + פרי אם נמיר את הסוכר החום בסוכר לייט (או בכלל בלי סוכר כי הפרי מתוק) ואת היוגורט ל- 0%?
תודה!