חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #89968
    אלמוני
    לא פעיל

    הי איה
    פרסמו באחד האתרים היום מתכון להכנת קרטיב, האם אפשרי עבורנו?… כמובן עם שינויים קלים.
    מתכון ל-5 קרטיבים בטעם מלון:
    פרסומתחומרים:
    חצי מלון (או 400 גרם של כל פרי אחר)
    כף סוכר חום
    מעט תמצית וניל או גרגרי וניל
    3 כפות יוגורט

    הכנה:
    1. ממיסים את כף הסוכר בכף מים רותחים.
    2. טוחנים את המלון במעבד מזון עד שמגיע למרקם נוזלי ומעט מוקצף. במידה ומשתמשים בפרי אחר, יש לדאוג שמדובר בפירות בשלים ורכים מאוד.
    3. מערבבים את תערובת המלון עם הוניל והיוגורט
    4. מעבירים לכוסות פלסטיק ומכניסים לפריזר לחצי שעה
    5. כעבור חצי שעה מכניסים לכוסות את מקל העץ ומחזירים לפריזר.
    6. משאירים את הקרטיב לקירור לפחות ל-3 שעות.

    כמה כאלו מותר כמנת חלבון + פרי אם נמיר את הסוכר החום בסוכר לייט (או בכלל בלי סוכר כי הפרי מתוק) ואת היוגורט ל- 0%?
    תודה!

    #89969
    אלמוני
    לא פעיל

    היי איריסית..
    ראשית, זה לא קרטיב אלא שלגון חלבי..
    שנית, רק כמותרת..
    בהצלחה

    #89970
    אלמוני
    לא פעיל

    1.ריבת ST. DALFOUR ללא סוכר בתוכנית

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות