חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כשמתחילים דייאטה. האם מן ההתחלה צריך לרדת דראסטית בכמות הקלוריות היומית, או שעדיף לעשות זאת בהדרגה?

מי שהיה רגיל לאכול ארבעת אלפים או חמשת אלפים קלוריות האם יוכל להסתדר בבת אחת עם תפריט דל קלוריות?

עכשיו שהתחלתי דייאוטה אני מרגישה את החוסר הזה בהרגלים של לקחת דברים מתוקים או מכל הבא לילד, כמו שרגילים – ובגלל זה משמינים.

אני שואלת כי התחלתי דייאוטה ואני מוצאת את עצמי כל הזמן הולכת על “דברים שמותרים” כמובן למי שבדייאטה, אבל בשבילי הם סך צירוף ועוד צירוף של נשנושים כמו פתית עם ריבה, או כוס של קורנפלקס, או כמה כפות גרנולה… וכו'…

אלמוני
    לא פעיל

שאלה טובה שאלת…
    כשאני החלטתי שנמאס לי להיות שמנה, ואני צריכה שינוי, עשיתי אותו ביום אחד.
    קבלתי תפריט והתחלתי לאכול בדיוק מה שהיה כתוב.
    נכון שבהתחלה ירדתי המון, כי בדיוק כמו שכתבת, אם לפני השינוי אכלתי כמה אלפי קלוריות, ומעכשיו אני אוכלת רק 1500 אז ברור שיש שינוי, וזה מתבטא יפה בירידה במשקל.
    וכמובן שהירידה היפה עודדה אותי להמשיך ולהמשיך, והיום אני פחות 30 קילו כמעט.
    בהתחלה היה קשה, נכון, אבל כוח הרצון והמטוביציה לרזות עשו את שלהם, והיום אני זורמת עם התפריט ואורח חיים נכון.
    לגבי הנשונשים, צריכים לדעת איך לשלב אותם בתפריט ובאורח החיים. אי אפשר לאכול אותם חופשי, ולא לספור אותם.
    האם הצטרפת לאחת הקבוצות או שהתחלת לבד?

שיהיה לך בהצלחה רבה!

אלמוני
    לא פעיל

גיל – 47
    משקל 88
    גובה 171
    מבנה אגן רחב

אלמוני
    לא פעיל

היי מתחילה דיאטה..
    1.אצלנו לא עושים דיאטות, אלא לומדים לאכול נכון ובריא..
    בנוגע לתפריט, את צריכה להתחיל עם הערך הקלורי שמגיע לך(1200,1500, 1800) מן היום הראשון שאת מתחילה כן..תלוי בנתונים שלך, ככל ששוקלים יותר מקבלים תפריט גבוה יותר..
    2. אפשר להסתדר, הכל שאלה של רצון..
    3. בשביל זה יש מנה מותרת פעם בשבוע..
    4. גם מלחם קל וגבינה 5% ופריכונים אפשר להשמין, גם אוכל “דיאט או לייט” משמין כשהוא במינון לא נכון..
    בהצלחה
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות