חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני חודשיים בקבוצה גובהי 1.57 ומשקלי כעת 61 קג לאחר שירדתי 6 ק”ג עד כה. יש לי כמובן עוד לרדת. שאלתי היא כיצד קובעים את משקל השמירה, כי גם בטבלת ה-bmi יש איזה שהוא טווח שיכול לנוע בהפרשים של כמה ק”ג. כלומר יש טווח די רחב שנחשב כמשקל תקין. האם זה נתון לשיקול דעת מדריכה בלבד או בשיתוף עם דעתו של המשתתף? תודה מראש על תשובתכן/ם.

אלמוני
    לא פעיל

המנחה שלך, כשיגיע הזמן, תדבר איתך על הנושא ויחד תחליטו בדיוק לאיזה משקל כדאי לך להגיע מתוך הטווח התקין של ה BMI שלך.
    לא מדברים על זה בתחילת/אמצע התהליך כדי שלא נתייאש אלא נציב לעצמנו מטרות קטנות שיובילו אותנו בסופו של דבר למטרה הסופית!
    בהצלחה! 🙂

אלמוני
    לא פעיל

שזה משקל יעד שנקבע על ידי המנחה. אבל בסופו של דבר זה הגוף שלך ואת זו שצריכה להיות שותפה להחלטה, לכן לדעתי זה משהו שצריך להיות נתון למשא ומתן :לשון:

זו רק דעתי אבל ואין לי מושג איך זה מתנהל בפועל, כי אני עוד לא שם.

אלמוני
    לא פעיל

של דעת המנחה ושלך, אצלי כשהגעתי למשקל מסוים שהמנחה שלי חשב שמספיק לי הוא שאל אותי איך אני מרגישה ואמרתי שהייתי רוצה עוד קצת. אז הגענו להסכם שעוד קילו ואכנס לשמירה. אז ירדתי עוד קילו והוא נתן לי את הכרטיס הירוק אבל אני בכל זאת רוצה לרדת עוד קצת אז יש לי אפשרות לרדת עד 3 קילו במסגרת השמירה…

אלמוני
    לא פעיל

להערכתי המנחה מחליטה על שמירה כאשר הנשקל/ת מגיע/ה לטווח של BMI תקין מבחינת טווחים וכדי לקבוע משקל יעד כזה או אחר מתווספים שיקולים נוספים של לידות/גיל/מצב בריאותי/מבנה גוף וכדומה.
    מאחלת לך להגיע לשם :אוהב: ולהנות מהדרך לשם :צוחק: .
    שרית

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות