עלי פילו
גבינת קוטג' 5%
חבילת גבינה 3% בולגרית (אני קונה בדרך כלל במשקל חתיכה בגודל של קופסת סיגריות מרובעת כ- 300 גר')
2 ביצים
1 בצל
1 שקית תרד
אופן ההכנה
לטגן בצל במעט שמן להוסיף תרד קצוץ ולקרר
להוסיף ביצים, גבינות, פלפל מלח
לקחת עלה אחד של פילו למרוח עליו מעט מרגרינה לייט מומסת / חמאה לייט מומסת
להניח עלה נוסף ולמרוח עליו גם
לשים כמות של התערובת הנל לגלגל מהצדדים ולגלגל לאורך (רולדה)
מהכמות הנל יצאו לי 7 רולדות
למעל מרחתי ביצה, פזרתי קצח ושומשום
ולאפות בחום גבוהה
כמה אפשר לאחר כא. ערב?