אני מכינה בשר מספר 5 בתנור, אפוי רק עם תבלינים, מטבלת, עוטפת בנייר כסף ומכניסה לתנור כמה שעות, לאחר שזה מוכן, ומתקרר אני פורסת, ובערב מחממרת – השאלה – כמה ג' בשר כזה לאחר בישול מותר לי כמנת בשר לא. צהרים? תודה ושבת קסומה…..
היי.. כמה גרם כל הבשר? 150 גרם בשר=מנה בשרית לא.צהריים. בהצלחה
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך