היי איה
אני בתפריט של 1200 אבל מאז שהתחלתי לא בדיוק עשיתי אותו לפי איך שרשום..או שהורדתי פרי בלילה או בלי פחמימה בצהריים וכדומה.גם על שגרה של מנה מותרת לא הקפדתי כי פחדתי שזה יפתח תאבון להרבה דברים אסורים. השאלה היא אם אני רוצה לאמץ את התפריט במלואו האם תבוא עליה במשקל בעקבות כך? אני רוצה לעשות זאת משום שלאחר חודשים רבים בהם הקפדתי על תפריט מאוזן וטוב וכמעט בלי נפילות הגיעו הנפילות בגדול ולא הייתי בתוכנית בשבוע האחרון. אני מנסה למצוא את הדרך לא ליפול שוב…
מניסיוני האישי לא כדאי להחסיר פריטים כי זה מתנקם בנו אח”כ. אני מציעה שתתחילי לעשות את התוכנית כפי שהיא, בלי להחסיר פריטים. יתכן שתהיה עליה קלה אך עם הזמן זה ירד…
האם את רוצה להרגיל את הגוף לקבל פחות קלוריות ממה שאפשר על מנת לרזות? לא חבל?
וגם לא צריך לוותר על מנה מותרת כי היא נותנת לנו אוויר לנשימה ומונעת את הפתח לנפילות, שעליו בדיוק את מדברת.
הנפילות הגיעו כי לא אכלת כל מה שמגיע לך ולא אכלת מנה מותרת, מעכשיו תתחילי כמו שצריך.
בהצלחה!! 🙂
היי שי..
אחד הדברים שאנו מנסים לעשות זה לשנות הרגלים ותפיסות שלא עוזרות לנו בנוגע לאוכל. ולכן אני ממליצה שתיקח את התוכנית כפי שהיא(ולא כפי שעשית עד היום) ותעשה תפריט במלואו, תרגיל את הגוף לקבל בדיוק כפי שהוא צריך…איני נביאה ואיני יודעת כיצד הגוף שלך יגיב…אבל לאורך זמן אתה תעזור לגופך לפרק יותר שומן ולהיות בריא יותר..
הנפילות הגדולות הגיעו כי אינך אוכל מנה מותרת, תתחיל לאכול פעם בשבוע מנה מותרת – מגיע לך !!!
בהצלחה, סופשבוע קסום