כמו שכתבתי בהודעת החזרה שלי, מוצאת עצמי אוכלת המון המון ירקות. הצלחתי להחזיר את עצמי לנורמה מבחינת ההגבלות על החינמיים המוגבלים – רטבים, ארטיקים ועוד אבל בירקות יוצא שאוכלת ובקילוגרמים.
אני כבר שנים בתפריט, מכירה אותו כמו את האלף בית ומניחה שהסיבה שאני עולהלא זזה במשקל היא בגלל כמות הירקות שאני אוכלת. יש לך אולי טיפים לדרך לדעת אם הגזמתי באותו היום עם הירקות? ובכלל איך להוריד את כמותן? מרגישה שאני כל כך הזמן רעבה :סחרחורת:
למרות שאני לא אורנה אני אגיב לך גם;)
השלב הראשון הוא לנסות להקטין לאט לאט את הקיבה
גם אני הייתי אוכלת בעבר כמויות מטורפות וסירים שלמים של מוקפצים, אנטיפסטי (כמו אוכל לגדוד :לשון: )
אני מנסה לשתות שתייה חמה, לשתות כוס מים וכן לשמור על המרווחים של ה3 שעות למרות שזה קשה ולפעמים בא לך לאכול אחרי שעה
אם את רוצה את יכולה לכתוב לי כאן תפריט שלך לדוגמא ואני יכולה לנסות לעזור לך לסדר אותו מבחינת החינמיים כי יש ירקות שיותר משביעים בכמות קטנה יחסית …
לפי דעתי העלייה לאו דווקא תהיה מירקות למרות שיש מצב, עוד גורמים שיכולים להשפיע על הירידה זה לחץ … מה עם אימונים? אומנם הם לא המפתח העיקרי לירידה במשקל אבל הם מאוד מסייעים לשמור על תפריט מסודר
לגבי להוריד את הכמות של הירקות, מה שאני ממליצה לך זה כל פעם קצת להוריד כדי שלא יהיה לך קיצוני מדי ותרגישי רעבה
ותנסי לא לנשנש חינמיים בין הארוחות כמה שזה מפתה, יש לנו 6 ארוחות ביום וזה באמת מכובד;)
הי, אומנם אני לא אורנה, והיא בטח תתן לך טיפים לפתרון הבעיה, אך אולי תשני את התפריט , תשחקי איתו, שבוע קיץ, שבוע סתיו וכו ותגווני בארוחות, אולי כך תוכלי פחות מהירקות . כי פתאום הארוחה נראת אחרת , יותר מושכת, תשתי יותר מים וזה ימלא אותך גם.
בהצלחה!!!
היוש…
קיבלת כאן עצות זהב ורק אוסיף..
פשוט תשחררי! בגלל שאת מכירה, בגלל העובדה שאת כבר שנים בתפריט, יש מצב שאת פועלת באוטומט מהרגל, פחות מגוונת. ועורכת גם השוואות עם העבר.
צאי לדרך ובהצלחה אני כאן יקירה
סליחה על התשובה המאוחרת, חודשים פסיכים עוברים עליי ואין לי בכלל זמן לנשום. אולי זו חלק מהבעיה, מכינה אוכל כמה שיותר מהר ולא מסוגלת להשקיע יותר מדי זמן בבישולים…
לא יכולה להחליף תפריט בגלל שאני בתפריט הטבעוני, אבל בהחלט מתכוונת לגוון. תודה רבה לכולכן!! מעריכה תמיד את הפורום הזה, מדהים לדעת שאתן תמיד כאן :אוהב: