שלום אורנה, האם הקינוח פצפוצי אורז בטעם חלבה עדיין מותאם כתחליף למנות הביניים של תפריט סתיו 1800? הקינוח מורכב מ2 כוסות פצפוצי אורז, 4 כפות טחינה גולמית,4 כפות סילאן. *השתמשתי ב2 כוסות שקופות חד”פ. הביניים של 1800 מורכבות שונה אחת מהשנייה. תודה
המתכונים מתייחסים לתפריט בסיסי של 1200. כל מה שרשום לך בתפריט מעבר לכך יש כמובן להוסיף
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך