אני עושה היום תפריט כרכים ובארוחת הצהריים נתקלתי ב3 אפשרויות ששלושתם לא בריאות…(פסטרמה ושניצל תירס- אוכל מעובד ובטונה יש כספית, לא מומלץ לצרוך כמות כזו גדולה). איך אפשר להמיר בחזה עוף או הודו, או אפילו משהו צמחוני אבל בריא יותר? תודה מראש.
המוצרים הללו נמצאים גם בחוברת כאופציה בתפריט הרגיל ותחת ההגבלה לפעמיים בשבוע בדיוק מהסיבה של התעשייתיות. צריכה של יום יומיים בשבוע סבירה לגמרי
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך