חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

פעם ראשונה שהשתמשתי בסוכרזית אחרי שעה + בערך התחלתי להרגיש ממש רע היה לי כאבי ראש חזקים ולחצים באזור העיניים … חשבתי אולי זהו סתם צירוף מקרים! ניסיתי שוב להשתמש בסוכרזית ושוב היה לי את אותו דבר כבר הבנתי שאולי לא טוב לי לשתות סוכרזית …
    מה אני יכולה לעשות במקום זה מה אני מוסיפה במקומות שאומרים לי להוסיף סוכרזית גם לגבי נס קפה שאני שותה בבוקר מה אני ישים במקום אני כבר כמה ימים שותה נס קפה חסר טעים וכל היום שלי מתחיל רע שאני לא נהנת ממנו אשמח לקבל תשובה !!!! תודה וחג שמח

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל רציתי להגיד לך שראיתי את התמונה שלך בפייסבוק ואת פשוט מהממת! יש לך יופי טבעי ב”ה! אין לי כל ספק שתצליחי ובגדול.. מחכה לסיפור ההצלחה שלך..
    לגבי הסוכרזית: היום ב”ה יש המון תחליפים לגבי המתקה של שתייה. אני למשל משתמשת ב “סוכרלייט” (קופסה צהובה המכיל בערך 150 שקיות) טעים נורא ואני אחת שהיתה שותה 2 כפיות סוכר, והסוכרלייט ממש מתוק וטעים וללא טעם לוואי. המנחה שלי משתמשת ב”סוכרלוז” טבליות כאלה נורא טעימות גם.. השאלה היא אם ניסית את זה או שרק השתמשת בסוכרזית?! בכל אופן תנסי את האופציות האלו אולי זה יעזור… בהצלחה יקירה..

אבל מאד חשוב! לשאול מישהו מקצועי כדי לדעת איך להתמודד בצורה הנכונה.. שוב המון ב”הצלחה!!!!

אלמוני
    לא פעיל

סימה שלום,
    אני לא מתיימרת להיות תזונאית,אבל ברור שהמקרה שלך הוא מקרה טוב מאחר וסוכרזית על כל התחפושות שלה היא רעל לגוף אשרייך שהגוף מאותת לך בברור שלא לצרוך את זה. ה עצתי- עזבי את הסוכרזית ותשתמשי בסוכר חום תוך שאת מחשבת את הקלוריות- חוץ מזה יש את התחליף הטבעי – סטיביה – ניתן למצוא אותו היום כמעט בכל המרכולים. חג שמח. איריס

lee maman
    מנהל בפורום

הי,
    האם את אוכלת מוצרי דייאט נוספים שמכילים תחליפי סוכר ויש לך השפעות כאלה?? (כגון מעדן דייאט, או שתיה ממותקת קרה)
    אם כן, כדאי לך לדעת את זה וכמובן להפסיק לצרוך.
    מה לעשות עם הטעם??
    אני שותה ללא סוכרזית קפה, ואוכלת לידו את הפרי מהאחרוחה: כגון תמר יבש מתוק..או פרי יבש אחר ואז זה ממתיק לי במקום הסוכר.
    את יכולה גם לשתות חליטות של תה , יש היום מלא וממש טעימות…
    נסי, ועדכני אותי !!!
    חג שמח ובריאות!!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות