חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #95229
    אלמוני
    לא פעיל

    האם ניתן להחליף את קמח המצות והקוטג' בקמח רגיל או תופח ובגבינה לבנה..

    פשטידת פטריות וגבינות מעשי ידי סיגלית המנחה! כי טעים זה הכי נעים–>
    3 ביצים
    גביע קוטג' 5%
    2 כפות קמח מצות
    קופסת פטריות משומרות (200 גר') או סלסלת פטריות טריות מאודות בתרסיס שמן
    כוס גבינה צהובה 22% מגוררת
    50 גר' גבינה בולגרית 5% מפוררת
    מלח ופלפל שחור
    אגוז מוסקט לפי הטעם.
    ההכנה:
    מחממים תנור ל- 170 מעלות.
    טורפים את הביצים היטב, מערבבים עם הגבינות והקמח.
    מוסיפים פטריות
    מתבלים לפי הטעם.
    אופים כ- 40 דקות.
    *רבע פשטידה +ירקות =ארוחת ערב שלמה*
    *1/8 פשטידה =חלבון וחצי בארוחת ערב*
    *בחלוקה ל- 13 פרוסות: כל פרוסה =תחליף לחלבון גבינה*

    #95230
    אלמוני
    לא פעיל

    לגבי התדירות של האכילה (כמה אפשר לאכול בשבוע אם אוכלים רבע פשטידה עם סלט לארוחת ערב

    #95231
    אלמוני
    לא פעיל

    כי 2 כפות קמח מצות זה כמו 2 כפות קמח רגיל = מנת פחמימה
    ובגביע קוטג' ובגביע גבינה לבנה יש פחות או יותר את אותם הערכים
    תהני 🙂

    #95232
    אלמוני
    לא פעיל

    כמה פעמים בשבוע ניתן לאכול מהפשטידות (גם זו עם האיטריות) כארוחת ערב?? :לאמבין: :לאמבין:
    האם מוגבל???

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות