האם ניתן להחליף את קמח המצות והקוטג' בקמח רגיל או תופח ובגבינה לבנה..
פשטידת פטריות וגבינות מעשי ידי סיגלית המנחה! כי טעים זה הכי נעים–>
3 ביצים
גביע קוטג' 5%
2 כפות קמח מצות
קופסת פטריות משומרות (200 גר') או סלסלת פטריות טריות מאודות בתרסיס שמן
כוס גבינה צהובה 22% מגוררת
50 גר' גבינה בולגרית 5% מפוררת
מלח ופלפל שחור
אגוז מוסקט לפי הטעם.
ההכנה:
מחממים תנור ל- 170 מעלות.
טורפים את הביצים היטב, מערבבים עם הגבינות והקמח.
מוסיפים פטריות
מתבלים לפי הטעם.
אופים כ- 40 דקות.
*רבע פשטידה +ירקות =ארוחת ערב שלמה*
*1/8 פשטידה =חלבון וחצי בארוחת ערב*
*בחלוקה ל- 13 פרוסות: כל פרוסה =תחליף לחלבון גבינה*