חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי,
    1.ידוע לי שחלק מהחטיפי האנרגיה שבשוק אינם מותרים.
    האם האם הטעמים החדשים שפיטנס הוציאו מותרים? (אלו המצורפים בתמונה)
    2. האם חלוה ארכה 99 קלוריות מותרת? אם כן, האם כל הטעמים? ובתור מה ניתן לשלב את זה בתפריט?

אלמוני
    לא פעיל

כל חטיף אנרגיה עד 100 קלוריות לחטיף זה בסדר, כאן בתמונה כתוב 91 קל' ו- 88 קל' כך שזה בסדר לגבי החלווה הייתה פה התכתבות שלשום אז תחפשי בעיקרון היא מותרת יש פעמים שמחשיבים אותה כמו חטיף אנרגיה ויש פעמים שכמנת שומן תראי מה אורנה כתבה
    אני יכולה להגיד לך שהם ממכרים וטעימים בטירוף אז בזהירות :שמח1:
    בהצלחה…

אלמוני
    לא פעיל

חטיפי האנרגיה האלה מותרים ההגבלה היא שהוא יהיה עד 5% שומן עם המלצה של עד 2%..אלה בסדר יש בהם 1.7 גר' שומנים..לגבי הבראכה אני לא יודעת כי אני אישית לא חובבת חלווה אבל דנו על המון בפורום..אם תגלגלי לכמה עמודים אחורה בתוך תראי.. :קול:

אלמוני
    לא פעיל

החטיפי אנרגיה הטעימים הללו בוודאי שמותרים..אני ממש ממליצה על טעם העוגיות-מדהים!!
    לגבי החטיפי חלווה אפשר לאכול אותם עד כ4 פעמים בשבוע בתור מנת שומן או פעם אחת בשבוע כתחליף לחטיף אנרגיה.

אלמוני
    לא פעיל

תודה על התגובות 🙂
    זה לא נכון שכל חטיפי האנרגיה מותרים יש כאלו שאמרו לנו בקבוצה שלא, אפילו שהם עד 100 גרם.
    ולגבי החלווה, ראיתי את ההתכתבויות הקודמות אך לא ראיתי שהיתה שם תגובה של אורנה ונורא חשוב לי לדעת בוודאות, שלא אגלה בסוף שטעיתי.
    את בטוחה שמותר בתור מנת שומן? כי זה 99 קלוריות וזה נראה לי המון כמנת שומן, מעבר לזה שבחלקם יש גם תוספות…

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות