איה שלום!
לפני כמה ימים ראיתי תוכנית אוכל בטלויזיה שבה השף לקח חזה עוף כמו שהוא והכניס אותו לטוסטר.. האמת שממש אהבתי את הרעיון וקניתי טוסטר (גריל) נוסף שיהיה בשרי.
בפעם הראשונה הכנסתי לטוסטר נתח פרגיות, האמת שזה יצא מעולה, העניין הוא שזה יצא מלא מלא מלא בשמן, שיש לציין רק מהפרגיות עצמן לא הוספתי כלום למעט כמה תבלינים (פלפל שחור, פפריקה, מלח..) האם זה בסדר לאכול את זה למרות כל השמן?
אולי חזה עוף עדיף בצורה כזו למרות שאני פוחדת שהוא ידבק ואז אם אני אצטרך לשים שמן אני מפחדת לשים כמות גדולה ממה שצריך (למרות שיש ספרי, זה אפשרי..).
חוץ מזה, אם זה טוב, אז זה פתרון מעולה לאוכל טעים ומהיר… להוציא מהמקפיא ולדחוף בטוסטר, פנטסטי, איך לא חשבתי על זה קודם..