מנת בשר היא 150 גרם לפני בישול שהם 100 גרם לאחר בישול
חזה עוף
בקר ללא שומן (עגל או פילה)
1/4 עוף בגריל או עוף מבושל (ללא עור)
3 שוקי עוף (פולקע)
שווארמה הודו 150 גרם
2 שיפודי עוף או פרגית
3 כדורי בשר עוף או הודו או בשר רזה
—– דגים —–
מנת דג היא מנת 200 גרם לפני בישול שהם 150 גרם דג אפוי או מבושל
דגים ממולצים: מקרל, ורדון, זהבון, טונה, סול, הרינג (ללא שמן), סלמון, הליבוט, בקלה
1.5 קופסאות טונה במים ( 200 גרם)
1 קופסת טונה בשמן מסוננת היטב
2 רולים של סושי – 12 יחידות/ 16 יחידות (כארוחת צהריים מלאה)
1 קופסת סרדינים מסוננים משמן.
—– קטניות —–
6 כדורי פלאפל אפויים בבית
1.5 כוסות קטניות מבושלות (אפונה יבשה, עדשים, שעועית יבשה, חומוס, פול, פולי סויה, קינואה)
3 כפות שטוחות חומוס (ביתי/מסעדה)
150 גרם טופו
60 גרם שבבי סויה יבשים (לפני בישול)
—– תחליפי חלבון המומלצים אך ורק פעם עד פעמיים בשבוע —–
200 גרם פסטרמה לייט (כ 100- קלוריות ל 100- גרם)
2 כנפיים
שיפוד לבבות כ- 6 יחידות (מוגבל לפעם בשבוע)
1 המבורגר עשוי בטוסטר אובן או בתנור (מוגבל לפעם בשבוע)
3 נקניקיות רגילות (מוגבל לפעם בשבוע)
2 יח' מוצרים מוכנים עד 5%
3 יח' קבב/קציצה/ נקניקיות מן הצומח
1.5 שניצל מן הצומח
2 המבורגר טבעולייט עד 5% שומן
2 שניצל תירס לייט
3 יחידות כבד עוף (מוגבל לפעם בשבוע)
200 גרם קורקבנים כ- 10 יחידות (מוגבל לפעם בשבוע)
130 גרם פסטרמה רגילה