היי, ניסיתי להכין עכשיו את העוגת גבינה האפויה, הבעיה היא שלא היה אצלנו בסופר גבינה 1/2 אחוז אז שמתי 3%, זה נורא? אם כן, כמה מותר עכשיו מכל הכמות? שאלה נוספת- כתוב שזה חלבון גבינה, אבל יש בזה בעיקרון 3 כפות קמח- זה בטוח רק חלבון גבינה? :מבולבל:
הלוואי שייצא טוב :צוחק:
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך