חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי 🙂 אני פונה לכאן כי אני יודע שתמיד אני מקבל כאן תשובות מספקות! 🙂
    ב5-6.10.08 אני יוצא למכון ויצמן. כבר הייתי שם פעם אחת, ועכשיו זה המשך המפגשים. נותנים לי שם 3 ארוחות מלאות כל יום עם מזנון, באמת יש שם בשרים, פחמימות (אורז, אטריות…) וכו' – בעיקר בצהריים.
    אני ממש מפחד שלא אדע איך להסתדר שם. אני מסוגל לאכול 3 ארוחות, בלי כל השטויות מסביב (הם נותנים גם מלאווחים וכו'), בלי שאר הארוחות. זה בסדר? ז”א לחרוג יומיים מהתפריט (אך לא לאכול יותר מ-1500 קלוריות)? יש אולי איזשהם טיפים?
    מדובר ביום ראשון-שני ויום לאחר מכן יש לי מפגש קבוצה, מה גם שזו השקילה הראשונה אחרי ראש השנה! ואני באמת מודאג. מה לעשות?
    תודה מראש 🙂

אלמוני
    לא פעיל

היי ניתאי..
    אני אישית הייתי בוחרת לי דברים מתאימים לארוחות העיקריות..
    סביר להניח שיהיו שם פירות ואם לא, ניתן להביא 5-6 יחידות פרי (הכי נוח פירות יבשים) וכמה חטיפי אנרגיה ליומיים..
    כך ניתן לסדר 3 ארוחות ביניים: פרי, חטיף ופרי וא.לילה-פרי בלבד כי מעדן לא ניתן לקחת…וזהו אתה מסודר גם עם ארוחות ביניים. אם אתה ב-1500 ניתן לקחת למשל כמנת שומן בא.ביניים 7 שקדים…דברים קטנים העיקר להכניס משהו לפה.
    לדעתי לא כדאי לוותר עליהן כי אתה עלול להרגיש רעב אם לא תאכל כל 3 שעות כפי שאנחנו רגילים ובארוחות העיקריות תאכל יותר ממה שצריך מרוב הפיתויים…
    בהצלחה!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות