חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי איה,

מזה כמה זמן אני עושה את התכנית (אני לא משתתפת בקבוצה).

הבעיה שלי היא שמאז חג סוכות שבו חרגתי מהתכנית, המשקל שלי מראה לי כל פעם משקל שונה כשאני נשקלת. פעם 49 ופעם 50. לפני סוכות הייתי 49 באופן קבוע (גם לפני מחזור) ועכשיו משום מה חל שינוי, למרות שלא שיניתי את התפריט. כלפי חוץ אני לא ממש מרגישה שהשמנתי וגם בסביבה כל הזמן אומרים לי שלא. אבל מציק לי מאוד התוצאה הבלתי עקבית הזאת, ואני מפחדת שהיא תשפיע לי על המשך התהליך.

בקיצור השאלות הן כאלה:
    ממה נובעים ההבדלים?
    מה עושים כדי לחזור להיות מה שהייתי?
    לגבי המנה מותרת- בסמוך לאחר סוכות הורדתי למנה מותרת אחת בשבוע ואז כשראיתי שהמשקל חוזר למה שהיה העליתי לשתיים. כדאי אולי בעקבות התוצאה הבלתי עקבית להוריד למנה מותרת אחת?

בנוסף אני רוצה לציין שאני נשקלת בערך פעמיים בשבוע, לא באותו יום בשבוע (זה מתחיל מפעם בשבוע, ואם מתסכלת אותי התוצאה אני נשקלת שוב אחרי כמה ימים).

מצטערת שיצא קצת ארוך….

תודה מראש…

אלמוני
    לא פעיל

מה אני אגיד לך, נשמע כמו צרות של עשירים… אני במקומך הייתי מחייכת מאוזן לאוזן כל יום, כל היום!
    אם את לא מרגישה שהשמנת, ואת מצליחה לשמור על המשקל הזה – מה חשוב המספר? את יודעת כמה כוחות צריך בשביל לרדת המשקל, ולשמור עליו? תתגאי בעצמך! תהיי מאושרת מההישגים שלך!
    מעבר לכך, נראה לי שהשקילות שלך לא יוצאות מדויקות כי את נשקלת פעמיים בשבוע, בזמנים לא קבועים. קחי החלטה, תבקשי ממישהו שיעלים לך את המשקל. תישקלי רק פעם בשבוע, ותדאגי לפני השקילה לא לאכול או לשתות במשך 3 שעות… בואי נראה מה תהיה התוצאה. אם הגעת למשקל היעד שלך, לא נראה לי הגיוני להפחית את המנות המותרות שלך (הרווחת אותן ביושר!), אבל בואי נראה מה איה אומרת.
    מחכה לעדכון שלך,
    יפעת.

אלמוני
    לא פעיל

היי לי..
    1. לא להשקל יותר מפעם בשבוע ביום קבוע ושעה קבועה כי המשקל יראה לך כל יום מספר אחר..בגלל פעילות הורמונאלית, מאזן נוזלים שונה, מצבי רוח, שעות שינה ועוד..המדד הכי נכון להשקל הוא פעם בחודש..:)
    2. אוכלים מסודר ומאורגן לפי התוכנית.
    3. 2 מנות מותרות מגיעות לך..אל תורידי.
    4. את במשקל תקין, נסי להנות ממנו והעיפי את הלחץ לזבל..
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות