היי,
בדקתי את התפריט היומי שיוגש בארוחת הצהריים בעבודה, ההתלבטות שלי היא לגבי מנת חלבון הבשר שאוכל, יש אופציה של בשר חזה עוף, לא מטוגן, עשוי בפלטה (לא מפורט מעבר לכך) או שניצל טבעול (שניצל סויה). מנת פחמימה היא אורז מבושל, ומנת השומן שלי היא כף קטשופ. זה בסדר? מה עדיף מבחינת חלבון הבשר??
תודה מראש.
סויה מוגבלת לפעמיים בשבוע מטעמי בריאות ואם יש חזה עוף לא מטוגן אז ברור שתאכלי אותו!
מגיעה לך כף קטשופ אחת חינמית ליום אז את יכולה לבחור במנת שומן אחרת בנוסף לקטשופ – שמן זית, חומוס, רוטב לייט לסלט…
יאמי אני כבר רעבה…:)