כוס וחצי של קינואה זה חלבון בשר? כי בחוברת זה לא מופיע ואני לא רוצה שזה יצא כמו פחמימה מרובעת ונתקע ירידה
כנ״ל על אפונה – בפורום חלק כתבו רק פחמימה וחלק גם קטניה
בהנחה שאני משתמשת באפונה קפואה, כוס וחצי זה חלבון בשר?
אני חייבת לגוון את העדשים :לשון:
באתר FoodsDictionary כתוב שכוס אחת מבושלת של עדשיםקינואה וכו' שווה בין 200-210 קלוריות.
אז איך אפשר לאכול מזה כוס וחצי כחלבון בשר?
הרי כוס אחת בעצמה חורגת, אז להוסיף עוד חצי? :לאבטוח:
ושאלה אחרונה,
האם ניתן לאכול מהמוצרים הקפואים של סנפרוסט? עדשיםאפונהחומוס זה נחשב אותו דבר כמו היבשים?
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות