חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אתמול החלטתי שאני יוצאת להליכה סופית אחרי שכל פעם הגעתי הביתה די מאוחר מהעבודה ואיך שהתיישבתי כבר לא היה לי חשק לצאת מכירות את זה נכון?
    אז החלטתי שאני רק שמה את התיק ויוצאת ויהיה מה כי אם אני אשב ורק ל-5 דקות שוב אני לא אלך וכך עשיתי יצאתי לצעדה של שעה הגעתי הביתה בהרגשה של כיף שמשהו עשיתי היום אבל מה שרציתי לספר לכם זה שבזמן החזרה הביתה והייתי כבר מותשת כי המון זמן לא הלכתי וזה לוקח לגוף להתרגל אמרתי לעצמי שדי עם המשחקים וזהו השנה אני הולכת לעשות את זה ובגדול ובדיוק ככה איך שאני חושבת לעצמי עובר אוטובוס עם הלוגו של חלי והיה כתוב נדמה לי אבל משהו בסגנון הזה שותפה בהצלחתך נדמה לי לא בטוחה או מאמינה בך אבל לא חשוב עצם העובדה שבדיוק חשבתי על זה ובדיוק היא צצה לי שם מאיפה שהוא גם אם זה היה על אוטובוס פתאום הבנתי שכן כולם כאן בפורום בקבוצה והמנחה המקסימה שלי הגדולה מכל אהובה שחלי כמובן ירשה ממנה הכל בשבילי כולם רוצים בהצלחתי ואף אחד לא רוצה שאפול
    ואיזה כיף שכולם כאן למען כולם אז החלטתי ואני מקווה שעד ראש השנה יהיה לי 10-
    זהו בנתיים אני קצת בלחץ בגלל שאבי צריך לעבור איזה ניתוח קטן ביום ראשון בבוקר ואני מקווה שהוא יצליח זה בהרדמה כללית וקשור ללב הוא לא אדם בריא והוא כל מה שנשאר לי בחיים אין לי אמא ולא אחים ולא מי שיתמוך נפשית ולכן אני יודעת שאתם כאן כן תהיו שם בשבילי גם אם משהו מכיר אותי וגם אם לא
    אז החלטתי לכתוב לכם מה שיש לי על הלב מקווה שהכל יעבור בשלום ובנתיים דבר אחד הבטחתי לעצמי שאני לא אפול על דברים אסורים למרות המתח וחוסר השקט שיש לי שיעברו ביום ראשון אחרי שאבא שלי יעבור את הניתוח הקטן אבל משמעותי מאוד כי הוא מאוד מאוד חולה מתפקד הולך על הרגליים אבל הגוף שלו לא בריא בכלל ולכן זה קצת מסוכן לו אבל אני כולי תקווה שיהיה בסדר ולכם חברים וחברות המון הצלחה השבוע שיבוא בשקילות ואל נא בבקשה ממכם לא ליפול בואו כמוני יחד נגיע עד לראש השנה עם ירידות אוהבת את כולכם ותודה מראש על התמיכה
    נשיקות לכולם סוף שבוע מקסים ושפוי
    אוהבת
    מירית

אלמוני
    לא פעיל

אין אין ,אין לי מילים..השינוי שחל בך פשוט מדהים אותי!
    איזה כח יש בך!איזו החלטיות!
    כמה שאני שמחה לקרוא איך את אוספת את עצמך ומתמודדת
    עם הקשיים האלה.מתוקה שלי אני מחזקת את ידייך,את עושה נפלא עבור עצמך ועבור אביך בפרט.אמרתי לך, למעלה בשמים משאיות של מדליות עבורך עם לוגו:”כבד את אביך ואת אמך”-שאת יודעת כל כך
    יפה להגשים את הדיבר הזה.
    אז קודם כל יישר כח!
    שנית, מאחלת לאביך בריאות ושהניתוח יעבור עליו ועליך בשלווה ובשלום!
    נשיקות

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות