כל חיי הייתי נערה מלאה. אף פעם לא הייתי רזה, וכך אני רואה את עצמי. לפני שהגעתי לקבוצה של חלי, התחלתי דיאטה לבדי, שירדתי בה יפה מאוד, בערך 10 קילו אך היה לי קשה מאוד שלוו בבולמוסים קשים של אכילה. לצורך העניין אני כרגע מידה 38 ואפילו חולצמות במידה 36 לעיתים. זאת מידה שאף פעם לא הייתי בה ואני לא יודעת איך לשאת את העניין. כי עכשיו אני עדין רואה עצמי כמלאה. הרצון שלי הוא לרדת עוד 7 קילו. אני מפחדת שגם בתום התהליך אני אמשיך לראות את עצמי כשמנה, ואף פעם לא אתרגל לעניין שאני כמו כולם. ושאני אף פעם לא אהיה מרוצה מהתוצאה. אני אשמח לקבל עצות איך להתמודד עם העניין…
הבנתי נכון, את במידה 38 ורוצה/צריכה להוריד עוד 7 ק”ג ??? :מבולבל:
אני ממש מבינה על מה את מדברת, גם אני באותו מצב, הזמן יעשה את שלו אי אפשר בכמה חודשים לשנות את מה שאנחנו רגילים אליו כל חיינו …. עם הזמן תקבלי את המראה החדש כחלק ממך … אני לפעמים מסתכלת על הידיים או הרגליים ואומרת לעצמי זה לא שלי ! מה זה ??? ברמה כזאת חחחח
לבנאדם שרגיל לראות את עצמו מלא יותר,לקבל את עצמו רזה יותר… זה לא קל. לפעמים לא שמים לב אפילו במראה מרוב שקשה לנו לעכל את זה,וקולטים רק מהערות של אחרים וגם מתמונות…
מה שכן,חשוב להכיר בהישג,בזה שירדת. ותחשבי אם באמת יש צורך לרדת עוד 7 קילו. להכנס למידה 36 זה נחמד וסבבה,אבל לא כל אחת יכולה וצריכה להגיע למידה הזו… יש כאלה שזה יהיה לא יפה ומוגזם מידי עבורן,וכאלה שיראה עליהן טבעי..
אם את בקבוצה ממליצה לשתף שם
בטוחה שתראי כמה מרגישים בדיוק כמוך
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות