חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי חבר'ה..
    עד כה הייתי עושה הליכות בשמחה ובצהלה ועכשיו אוטוטו נובמבר, יתחיל להיות קר וגשום
    מבאס אותי לחשוב שלא אוכל להמשיך בירידה.. מה עושים? (לא מכון כושר, כי יש לי ילדה קטנה שכל היעלמות שלי זה סצנה, ומכון כושר זה סיפור של זמן) תודה :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

הי חן בערוץ החיים הטובים בשעות הבוקר יש המון תוכניות ספורט: פילאטיס, יוגה, חיטוב… את יכולה להקליט ולעשות בזמן שמתאים לך כ20 דקות כל יום, אני עושה פילאטיס … ממש כיף לא צריך לצאת מהבית :צוחק:

אלמוני
    לא פעיל

נתחיל ביקר ביותר – לרכוש הליכון / אליפטיקל הביתה..אני חושבת שהכי זול יעלה לך בסביבות ה- 1000 נכון לא זול, אבל זהו בערך גם המחיר של חד”כ לשנה פחות או יותר..

האופציות היותר זולות שיש לי להציע הן: לקנות דיוידי עם תרגילי אירובי , קיקבוקס, יוגה וכו' וכן פשוט לעשות הליכות בין הגשמים. ישראל לא בורכה ביותר מידי ימי גשם ורוב הפעמים כשיורד גשם אחרי גג שעה הוא מפסיק ואז אפשר לצאת..נכון קצת קריר אבל עם טריינינג טוב נראה לי שזה יותר מאפשרי :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל אפשר לרוץ גם בגשם קל. צריך מעיל ריצה (יקר אבל שווה כל שקל) וכובע מצחייה.
    אם יש מדרגות בבניין, לעשות כל צורה אפשרית, עליה רגילה, עליה כל מרגה שניה, דילוגים. זה שורף את שרירי הרגליים שחבל על הזמן.
    דלגית. אם זה עובד לשמעון פרס…
    אימון אינטרוולים משולב אירובי וכח. חפשי ב-youtube את המילה tabata

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות