מישהו לימד אותי להוסיף מעט תבלין פיצה לגבינה לבנה.
אף אחד לא מנחש שה”טוויסט” זה תבלין פיצה, זה טעם אחר לחלוטין כשזה מעורבב בגבינה.
אחד המעולים- ממליצה מאוד.
אם את אוכלת את הביצה בבוקר (אני אוכלת אחת ביום..) אני אוהבת להכין ביצת עין, למרוח את החלמון על הטוסט, ועל זה להוסיף גבנ”צ לייט ועגבניה. מלכלך אבל טעים :שמח1:
טוסט לא. ערב- 2 פרוסות גבינה צהובה 5% או 9% של נועם, וכף גבינה של סימפוניה שום שמיר 5% כף קטשופ חינמית, ואני שמה גם תבלין בזילקום אפשר גם לשים פטריות ועגבניות. יוצא ממש טעים.
א. בוקר- כף גבינת עזים 5%, כף סימפוניה זיתים, חסה ועגבניות
א. ערב- חביתה( אפשר להוסיף בצל, פטריות, ועשבי תיבול+ כפית חומוס + שתי פרוסות פסטרמה ( אני אוהבת פסטרמה כתף בקר)
25 גרם סלמון מעושן (1/2 חלבון גבינה), כף גבינה לבנה 5 אחוז(1/2 חלבון גבינה), שמיר קצוץ ובצל.
זה נהדר כארוחת בוקר, במיוחד אם את משתמשת בחלה קלה (33 קלוריות לפרוסה) או בפיתה קלה.