חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכם

אשמח לרעיונות לארוחת 4 וארוחת לילה כרגע אוכלת די אותו דבר חטיף אנרגיה עד 100 ק”ל או יוגורט 0% בהתאם לארוחה כמובן (חלבון חלב או פחמימה…) רעיונות לגיוון יתקבלו בברכה הבנתי שגיוון זה המתכון להצלחה (-:

שבוע טוב

תודה

אלמוני
    לא פעיל

במקום מנת פחמימה את יכולה: פריכיות מיני דבש, פריכיות אורז, קרקרים לחמית, יש עכשיו גם עוד סוג של קרקרים של עבאדי שכתוב עליהם פחות מ22 קל' ליחידה (אפשר 4 כאלה)- אלו הקנויים שאני קונה ומומלצים ויש עוד הרבה דברים כל פעם אני מגוונת…
    לגבי הכנה בבית של דברים- אפשר להכין כל מיני עוגיות טעימות (אם את מעוניינת יש פה בפורום כמה מתכונים).
    חלבון חלב: אם זה משהו שבא עם הפרי אז גם אני אוכלת מדיי פעם מעדני ביו עם חמוציות או צימוקים, אפשר משקאות בוקר שהם 0% וטעימים מאוד, יש גלידות חדשות של חברת “פלדמן” והן באריזה משפחתית יש טעמים ממש טעימים (תבדקי בסופר) ואז 34 כוס זו מנת חלבון גבינה, יש שלגונים טעימים של שטראוס בטעמי שוקולד, וניל, אוכמניות ועוד כמה שהם מגיעים באריזה של 5 או 6 בפנים ואפשר לאכול שניים בתור מנת חלבון, יש גם שלגונים חדשים של פלדמן והטילונים גם מומלץ מאוד…
    ובנוסף יש את המתכון של קרין גורן לרולדת שוקולד לייט, מחלקים ל-10 חתיכות וזה חלבון גבינה וצריך להוסיף פרי(:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות