חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

רציתי לחלוק איתכם חלק מהמתכונים שלי ואשמח לשמוע גם את שלכן כדי לגוון מעט :שמח1:

1. 2 כוסות קוסקוס עם מרק ירקות חינמי(דלעת,כרובית,קישוא,גזר,בצל,עלי סלרי)

2. 2 כוסות ספגטי ברוטב ברוקולי,עגבניות שרי,שום,שמן זית ופלפל חריף.
    (להפשיר ברוקולי סנפרוסט,לצלות שום ועגבניות שרי בכפית שמן זית ולהוסיף את הברוקולי,מלח פלפל ושבבי צ׳ילי חריף)

3. 2 כוסות ספגטי ברוטב פטריות,שום,שמן זית ופטרוליה
    (לטגן בכפית שמן זית,שום ופטריות טריות עד שנהיה רך,להוסיף מלח ופלפל שחור גרוס ולקצוץ מעל פטרוזיליה טרייה)

4. חזה עוף/סטייק פרגית ברוטב טריאקי,סויה,צ׳ילי מתוק וקטשופ.
    (מכינה ליומיים – 300 גרם חזה עוף,כף טריאקי,כף סויה,כפית צילי מתוק וכפית קטשופ) + תפו״א אפוי שעה בנייר כסף בתנור חם.

5. רבע עוף + תפו״א בקוקי בתנור.
    (כפית שמן קנולה,מלח פלפל פפריקה וגריל עוף – אפשר להוסיף בצל פרוס זה מוסיף טעם מתקתק)

אשמח לעוד מתכונים ממכן :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

הי,
    1. שימי לב שפחמימה מרובעת מוגבלת לפעמיים שבוע.
    2 . אני מכינה גם קציצות עוף ( בקר מוגבלת לפעמיים בשבוע ) , מוסיפה לבשר טחון בצל, קישואים, גזר, פטריות ואז יוצאת כמות “כפולה” , ניתן להכין ברוטב עגבניות . לרוטב עצמו מוסיפה בהתחלה את אותן הירקות קצוצים , מטגן עם ספרי שמן ומוסיפה כל פעם קצת מים. אחרי זה רוטב עגבניות ( אפשר מעגבניות מרוסקות או טריות או רוטב של לזניה מוכן- מה את אוהבת ) לזה צריך להוסיף מנת פחמימה ( 1/2 כוס אורז או פסטה) + שומן (סלט ירקות עם 3 כפות רוטב לייט).
    3. ניתן להכין לזניה בשרית מ2 שפי לזניה ובשר טחון (אותו עקרון כמו קציצות). אך בגלל דפי לזניה מוגבל לפעמיים בשבוע. אני מכינה במגשים קטנה *2 , יוצאת מנה אישית גדולה בגלל כמות הרוטב עם ירקות חינמיים.
    בתאבון!!!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות