חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני מסתדרת עם כל הארוחות והתחליפים
    אבל תמיד נתקעת בארוחת ערב מה אתם אוכלים אשמח לקבל רעיונות אני בתפריט של ה1200
    אוכלת מדי פעם ביצה עם תפוח אדמה וטונה
    או טוסט עם גבינה צהובה
    או טוסטעים עם חביתה
    עוד רעיונות ?
    תודה אשמח לתשובה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

1. טוסט גבינות מפנק- פיתה קלה, פרוסת גבנ”צ 5 אחוז, כף גבינת סימפוניה זיתים, כף גבינת עזים 5%, מעט רסק עגבניות, תבלינים: בזיליקום ומלח אפשר גם פלפל שחור. פרוסת עגבינה ופטריות. יוצא מושלם! ונשאר עוד מקום למנת שומן.
    2. פיצה פיתה- חוצים את הפיתה לשתיים, שמים מעט רסק עגבניות, על כל פרוסה שמים פרוסת גבנ”צ שמים מעל ירקות שאוהבים על פיצה, לתבל בבזילקום. לשים בתנור ויש אחלה פיצה.
    3. יוגורט עם פינוקים- לקחת יוגורט 0% לשים בפנים קורנפלקס שנמצא בתוכנית אני אוהבת םייבר 1, לשים חצי חלבה בארכה כמנת שומן. אם נשאר לך אז כפית ריבה חינמית. גם טעים וגם משביע.
    4. לזניה חלבית של חלי- ממש טעימה!
    5. כריך חביתה מפנקת- חותכים בצל דק ושמים במחבת ( אין צורך בהרבה שמן 2-3 שפירצים של ספריי) אח”כ מוסיפית פטריות. לאחר מכן שופכים את הביצה על תערובת הירקות שהחביתה כמעט מוכנה אפשר גם להוסיף פטרוזליה ושמיר. חותכים פיתה שמים כפית חומוס ושתי פרוסות פסטרמה דלת שומן ואת החביתה.

אלמוני
    לא פעיל

1. כריך סביח- כף טחינה, מעט חריף, ביצה קשה, חציל קלוי בתנור, פיטרוזיליה וירכות, בתוך 2 פרוסות לחם או פיתה קלה.
    2. לפעמים בא לי משהו קליל… לוקחת לחמניה קלה, פורסת לפרוסות (עיגולים) מורחת מעט פסטו ושמה גבינה צהובה 9%, יחד עם כוס יין, מעולה, במקום פסטו אפשר לערבב כפית שמן זית + שום כתוש וזעתר ולמרוח, ביצה קשה בצד במקום גבינה…
    3. כריך טונה- חצי קופסאת טונה במים, חצי ביצה קשה, כף טחינה, מללפון חמוץ, עגבניה, חסה ולימון כבוש.
    4. “א.בוקר מפנקת”- מכינה ביצת עין, כף גבינה, כף סלט אבודקו, סלט ירקות קצוץ עם מלא ירקות, 2 פרוסות לחם קל.
    5. עוד משהו קליל וכיפי: צ'יפס מתפו”א במיקרו (לפרוס תפו”א לפרוסות דקות, מניחים על נייר אפייה, מרססים בתרסיס שמן מלח, ולשים במיקרו בערך 8-12 דק במיקרו עד שנהיה קריספי) , מניחה הכל בסלסלה, שמה בצד 3 צלוחיות עם: 1 קערית סלסה (מגרדת עגבניה, מוסיפה מעט סחוג ומלח) 2קערית עם כף אבוקדו, 3 קערית עם 3 כפות גבינה מעורבבת עם שום כתוש או פפריקה, תלוי בחשק, גם כיפיעם כוס יין…

מקווה שעזרתי, בתאבון…

אלמוני
    לא פעיל

היום הכנתי את המתכון שלה לקרפ ויצא חלומי. עם ריבת חלב לייט סוף הדרך.

אלמוני
    לא פעיל

טעימה ומשביעה :מאושר:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות