1. כריך סביח- כף טחינה, מעט חריף, ביצה קשה, חציל קלוי בתנור, פיטרוזיליה וירכות, בתוך 2 פרוסות לחם או פיתה קלה.
2. לפעמים בא לי משהו קליל… לוקחת לחמניה קלה, פורסת לפרוסות (עיגולים) מורחת מעט פסטו ושמה גבינה צהובה 9%, יחד עם כוס יין, מעולה, במקום פסטו אפשר לערבב כפית שמן זית + שום כתוש וזעתר ולמרוח, ביצה קשה בצד במקום גבינה…
3. כריך טונה- חצי קופסאת טונה במים, חצי ביצה קשה, כף טחינה, מללפון חמוץ, עגבניה, חסה ולימון כבוש.
4. “א.בוקר מפנקת”- מכינה ביצת עין, כף גבינה, כף סלט אבודקו, סלט ירקות קצוץ עם מלא ירקות, 2 פרוסות לחם קל.
5. עוד משהו קליל וכיפי: צ'יפס מתפו”א במיקרו (לפרוס תפו”א לפרוסות דקות, מניחים על נייר אפייה, מרססים בתרסיס שמן מלח, ולשים במיקרו בערך 8-12 דק במיקרו עד שנהיה קריספי) , מניחה הכל בסלסלה, שמה בצד 3 צלוחיות עם: 1 קערית סלסה (מגרדת עגבניה, מוסיפה מעט סחוג ומלח) 2קערית עם כף אבוקדו, 3 קערית עם 3 כפות גבינה מעורבבת עם שום כתוש או פפריקה, תלוי בחשק, גם כיפיעם כוס יין…
מקווה שעזרתי, בתאבון…