זאת התקופה הזאת שעושים חיסול של החמץ בבית.. אז השבוע אמא שלי אילתרה משהו:
מצרכים – 3 ריבועים של נודלס של ווילי פוד, שמנת לבישול 10%, כרובית רתוחה, פטריות, בצל, אבקת מרק בצל ואבקת מרק פטריות.
חותכים את הבצל והכרובית.
בסיר מטגנים בצל בתרסיס שמן, אחר כך מוסיפים את הכרובית והפטריות ומשאירים על הגז שיתבשל כ-5 דקות.
אחר כך מוסיפים לזה את השמנת לבישול ומוסיפים כפית אבקת מרק פטריות וכפית אבקת מרק בצל, קצת מלח ופלפל לפי הטעם.
בסיר נפרד מכינים את האיטריות.
כל מה שיוצא מחלקים ל-3 מנות שוות וכל מנה היא ארוחת ערב..
בתאבון 🙂 🙂