היות והחמסין גורם לבננות להבשיל בבית תוך יומיים שלושה,אז החלטתי לקלף ולהקפיא.
קניתי יוגורט בטעם טבעי (לבן) 0% וטחנתי אותו בבלנדר ידני ביחד עם בננה קפואה, וזהו !
מעדן אמיתי
את הפירות הנשירים שמבשילים מהר, בישלתי במים, מעט סוכרזית (לפי טעם) והוספתי מעט תמצית וניל, וזו מנת הפרי שלי.
בעוד אני כותבת עולה לי רעיון שאפשר במקום תמצית וניל להוסיף מעט מי-ורדים או לבשל עם מקל קינמון.
קניתי 4 גביעי יוגורט 0 אחוז , עם חצי כוס חלב וסוכרזית , הוספתי קוביות קרח ועירבבתי הכל בבלנדר.. ! הכנסתי למקפיא עד שזה נהיה כמו גלידה !
בנתיים הקפאתי כוס אבטיח .
המנה יצאה ממש גדולה ( היא מתחלקת ל4-5 מנות חלבון גבינה בלילה ) אני מפזרת את הפרי שאני בוחרת על היוגורט הקפוא וזה פשוט כמו גלידה . מעדןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן . מומלץ בחום :שמח1: