למרוח מעט מאוד שמן…..מלח..פלפל ולאפות בטוסט…..
שיחקת אותה עם הרעיון שהבאת לתשומת ליבנו , כבר היום אני עושה את זה אני כל כך אוהבת חצילים תודה לך שרה
אני מכינה את זה בעבודה רק שאני חותכת את החצילים לפרוסות ואחכ מורחת שמן מי שאוהב גם חומץ שמה את הפרוסות החצילים על נייר כסף ועוטפת אותם עד שמשחימים
אני נוהגת לטגן פרוסות חצילים על מחבת עבה עם פסים. תרסיס שמן ,קצת מלח על החציל ומכסה,והופכת. על אותו מחבת גם מטגנת קציצות.
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך