חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני מבקשת טיפים להתגבר על צורך בלתי נשלט לאכילת ערב ולילה ,כתוצאה מעייפות ,תסכולים מצטברים של כל היום והרגלים גרועים מהעבר.

אלמוני
    לא פעיל

פשוט- לתכנן מראש…שבמקרר יהיו כל הזמן מרק ירקות טעים ומגוון ירקות שאפשר בשניה במיקרו לחמם או חתוכים לנשנוש ולאכול…אחר כך כשהבטן קצת מלאה ומאושרת…לאכול את הארוחה שבתפריט שמגיעה לך…לא ייאמן כמה אפשר להרגע מצלוחית מרק טעימה ומחממת!!!נסי ותראי…

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טופ ריקי….
    קראתי את ההודעה וכמעט שלא שמתי לב לשורה הראשונה שלך..
    כי היא הכי פחות חשובה….הדבר המרכזי שהצלחת לעשות ובדרך כלל אנשים מתחמקים, או מכחישים הוא מה גורם להם לרעב “נפשי”..ואת מודעת לזה…וזה הצעד הראשון..
    ולכן צריך לטפל בעייפות (ללכת לישון מוקדם), תסכולים מצטברים של כל היום(למצוא דרך לפרוק אותם באמצעים לגיטימיים כמו ספורט, קריאת ספר, תחביב אחר) והרגלים גרועים(בשביל זה אנחנו פה, כדי ללמוד לשנותם)..
    אני מציעה שכל יום “תתקפי” חזית אחרת..ותנסי לשנות משהו אחד..למשל, כל יום בערב בשעה קבועה, תפנקי את עצמך בהליכה או חוג כושר או משהו..וכדומה….זה הפתרון, עד שתתרגלי..
    אני בתקופות הכי קשות שלי סבלתי מבעיה דומה גם ופשוט נמנעתי מלהיות בבית והעסקתי את עצמי…אחרי זה פשוט הקצבתי לעצמי מספר מאכלים..(בעיקר נשנושי ירקות, מרק וכדומה), אכלתי א.ערב עשירה ביותר…ומצאתי תחביב…
    בהצלחה
    איה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות