היי איה ושבת שלום!
בוקר: 2 פרוסות לחם קל, חביתה מביצה אחת, תרסיס שמן, חסה ועגבניה.
ביניים: 2פרוסות לחם קל, כף טחינה, 4 פרוסות פסטרמה לייט, חסה, עגבניה, תפוח בינוני. ירקות לנישנוש.
צהריים: שאול- 3 סרדינים מקופסת שימורים (ברוטב עגבניות, בלי הרוטב), כפית שמן, ירקות מוקפצים, חצי כוס אטריות שעועית. אני- קופסת טונה במים, כף טחינה, ירקות חתוכים גס, מרק ירקות בלי שומן או פחמימות, 3 כפות מרק של אורז מבושל.
ביניים: חטיף אנרג'י (חסר פרי, אנחנו יודעים).
ערב: 2 שיפודי פרגיות, סלט ירקות בלי תיבול, סלט טאבולה במסעדה כמנת פחמימה. היה קצת שמן בסלטים אז השתדלנו שלאכול ממש מעט מהם.
לילה: חסר. כבר היינו הרוגים והלכנו לישון.
לגבי המנה המותרת: יש לנו במקפיא בערך 800 גרם לפני בישול של חלקים פנימיים למעורב ירושלמי. רצינו לדעת האם אפשר איכשהו להפוך את זה למנה מותרת ואם כן, כמה מהמכמות אפשר לאכול. במידה ולא- נעביר את הבשר הלאה, חבל לנו לזרוק.
מודה מאד על היחס! 🙂
שבת שלום וסוף שבוע מהנה,
עלוה ושאול.