8.20 בוקר-2 חלה קלה + 2 כפות גבינת מולר 5% + נס קפה עם חצי כוס חלב 1% וממתיק.
10.20 עשר-אפרסמון
15.30 צהריים-רבע עוף אפוי בתנור + 3 כפות פירה + סלט ירקות (מנת שומן בפנים). לא אכלנו בבית אז לא היתה שליטה על כמויות שמן…
17.30 א.ארבע-נס קפה עם חלב 3%-לא היה להם דל, וממתיק + חתיכה קטנה של עוגה יבשה כפחמימה
19.00 א.ערב-2 חלה קלה + 3 כפות גבינת מולר 5%
20.30 א.לילה-אפרסמון + מעדן חלב בטעם שוקולד
שאלות…
1. עד כה השתמשתי בתחליף לסוכר של “סוויט-דיאט” אבל לאחרונה אני מאוד מרגישה טעם לוואי… איזה תחליף יש לו הכי פחות טעם לוואי לדעתך?
2. אני מאוד אוהבת אפרסמונים לעומת שאר פירות חורף ולכן בכל ארוחת שמותר פרי אני אוכלת אחד. האם זה תקין?
תודה מקסימה!