בוקר: פיתה אליס+חביתה עם תרסיס שמן+1כף חציל במיונז+שזיף
ביניים:פיתה אליס +גבנ”צ 5%
צהריים:2 כוסות ספגטי+1 כף גבינה 5% + 2 פרוסות גבנ”צ 5%
ביניים: 1 חטיף שוגי+שזיף
ערב:1 לחם קל+ חצי תפו”א+שעועית ירוקה מעט+טונה במים+רטבים לסלט (ככף)
לילה: חטיף שוגי
שאלה::: איה רציתי לשאול כיצד ניתן להכניס את חלב 3% בתוכנית מפני שאני עובדת במקום שבו יש רק חלב 3% אולי ניתן למהול אותו במים?<? עזרתך בבקשה!
תודה !