חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם,
    זהו, חג השמן מאחורינו, המראה עצמו של סופגניות בכל מיני גדלים וכל מיני “כיסויים” ותוספות לא דיבר אלי, אבל הריח פשוט שיגע לי את החושים. למרות הכל לא נכנעתי אפילו למבט חטוף פשוט התעלמתי… איזה כיף.
    המפגש של אתמול הותיר אותי עם טעם של עוד, עוד לרדת במשקל (איזהו יהודי ? הרוצה עוד ועוד … לא משנה מה העיקר שיהיה יותר) עוד חוויות ואינטראקציה קבוצתית וכמובן איך לא – עוד ניסים.
    ניסים מותק, אתה כל כך חביב ומתוק (אפילו יותר משוקולד) אתה כל כך אמיתי ומשכנע שכל בוקר אני קמה מביטה מהחלון החוצה ואפילו אם טיפה מעונן תמיד איזו קרן שמש מחייכת אלי ומזמינה אותי לעוד יום של כיף, יום של הצלחה וציפייה – אין פחדים ממה שאסור הכל נראה מותר פשוט כל המותר שלי הוא מה שבאמת מותר.
    אתמול הצטרפו שתיים מחברותי לקבוצה, והיום בבוקר התקשרתי לשאול איך הן מרגישות לאחר המפגש והאם הוא ענה על הציפיות ועשה חשק להתחלות חדשות.
    הן נשמעו מרוצות, שבחו את ניסים (אמרתי כבר שהוא מקסים ???) ואני מקווה בשבילן שיבואו על סיפוקן ויצליחו כמו כולם.
    והכי הכי בעולם אני מאחלת הצלחה לילדה שלי רביד שאני כל כך אוהבת – המשיכי בדרך בה בחרת, המשיכי לרדת במשקל את פשוט נהדרת.
    וניסים, אם חטאת ונכנסת לפורום – אתה יכול לענות, להגיב ומה שבא לך. ושיהיה לך ולכולנו שבוע נפלא – להתראות ביום שלישי – בשקילה הבאה.

אלמוני
    לא פעיל

שרית אני מורידה בפנייך את הכובע כיף לקרוא את מה שאת כתובת וכיף לדעת שעבר עלייך שבוע מוצלח והסופגניות למרות כל הקשיים לא הערימו עלינו את ורביד מקסימות ואני בטוחה שתגיעו ליעד בקרוב ההתמדה משתלמת!!!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות